OFERTĂ LIMITATĂ Reduceri de până la 35% la modele selectate de saltele.

Livrare Livrare până la scară și montare GRATUITĂ
Livrare Perioada de probă de 30 de nopți
Livrare Garanție 5 ani
Livrare Achitare în rate cu 0% dobanda

Cum să alegi cea mai bună saltea pentru tine

Alegerea saltelei perfecte poate fi o sarcină copleșitoare. Cu atât de multe opțiuni pe piață, este dificil să știi care este cea potrivită pentru tine. De la preț la fermitate, de la dimensiune la material, de unde ar trebui să începi?

Te ajutăm noi să faci alegerea potrivită. Vom discuta despre diferitele tipuri de saltele disponibile și factorii esențiali pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când alegi o saltea.

Tipuri de saltele

Primul pas în alegerea unei saltele este să înțelegi diferitele tipuri disponibile pe piață. Cele mai comune tipuri de saltele includ:

Saltelele cu arcuri individuale: Acestea sunt cele mai căutate și solicitate saltele. Sistemul de arcuri individuale constă în arcuri ambalate separat, care oferă suport și permit circulația aerului pentru a-ți menține spațiul de dormit răcoros. Aceste saltele au o gamă variată de niveluri de fermitate, de la moi la extra-ferme.

Saltelele din spumă: Aceste saltele sunt construite din straturi de spumă, cum ar fi spuma cu memorie sau spuma de latex, care se adaptează la forma corpului și oferă suport. Sunt de obicei mai moi decât saltelele cu arcuri individuale și sunt excelente pentru reducerea transferului de mișcare.

Saltelele cu arcuri simple (tip SL, Bonel): Acestea sunt o opțiune mai economică și oferă flexibilitate în alegerea nivelului de fermitate. Sunt ideale pentru cei cu bugete mai strânse.

Factori de luat în considerare

După ce ai înțeles tipurile de saltele disponibile, următorul pas este să identifici factorii cheie care contează cel mai mult în alegerea unei saltele. Iată câteva dintre cei mai importanți factori:

Fermitate: Decide cât de moale sau fermă îți dorești să fie salteaua. Acesta este un aspect personal, iar preferințele variază. Saltelele mai ferme au tendința să reziste mai mult în timp, dar pot să nu fie potrivite pentru cei cu dureri cronice.

Asistență: Dacă ai nevoie de suport suplimentar într-o anumită zonă, cum ar fi spatele, alege o saltea care oferă acest sprijin suplimentar prin arcurile cu 5 sau 7 zone de confort

Buget: Stabilește cât ești dispus să investești într-o saltea, având în vedere că prețurile pot varia semnificativ.

Dimensiune: Măsoară cadrul patului înainte de a comanda, astfel încât să alegi dimensiunea potrivită (single, full, queen, king sau king size).

Poziția de dormit: Cum dormi – pe o parte, pe burtă sau pe spate? În alegerea saltelei ar trebui să ții cont de aceste preferințe.

Preferințe materiale: Dacă ai preferințe legate de material, cum ar fi spuma cu memorie sau spuma de latex, asigură-te că alegi o saltea care corespunde acestor preferințe.

Găsirea celei mai bune saltele nu trebuie să fie o provocare imposibilă. Cu aceste informații, vei face o alegere informată și vei putea dormi liniștit pe noua ta saltea preferată.

Vise plăcute!
Livrare

Livrare până la scară și montare GRATUITĂ

Livrare

Perioada de probă de 30 de nopți

Livrare

Garanție 5 ani

Livrare

Achitare în rate cu 0% dobanda

Vorbește cu un consultant! Sună la: 079 220 333

err

Testează saltelele personal! str. Calea Orheiului 120