ОГРАНИЧЕННОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ Скидки до 35% на выбранные модели матрасов. 

Livrare Доставка до подъезда и бесплатная установка
Livrare Пробный период 30 ночей
Livrare Гарантия 5 лет
Livrare Оплата в рассрочку под 0%

Как выбрать лучший матрас?

Alegerea saltelei perfecte poate fi o sarcină copleșitoare. Cu atât de multe opțiuni pe piață, este dificil să știi care este cea potrivită pentru tine. De la preț la fermitate, de la dimensiune la material, de unde ar trebui să începi?

Te ajutăm noi să faci alegerea potrivită. Vom discuta despre diferitele tipuri de saltele disponibile și factorii esențiali pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când alegi o saltea.

Tipuri de saltele

Primul pas în alegerea unei saltele este să înțelegi diferitele tipuri disponibile pe piață. Cele mai comune tipuri de saltele includ:

Saltelele cu arcuri individuale: Acestea sunt cele mai căutate și solicitate saltele. Sistemul de arcuri individuale constă în arcuri ambalate separat, care oferă suport și permit circulația aerului pentru a-ți menține spațiul de dormit răcoros. Aceste saltele au o gamă variată de niveluri de fermitate, de la moi la extra-ferme.

Saltelele din spumă: Aceste saltele sunt construite din straturi de spumă, cum ar fi spuma cu memorie sau spuma de latex, care se adaptează la forma corpului și oferă suport. Sunt de obicei mai moi decât saltelele cu arcuri individuale și sunt excelente pentru reducerea transferului de mișcare.

Saltelele cu arcuri simple (tip SL, Bonel): Acestea sunt o opțiune mai economică și oferă flexibilitate în alegerea nivelului de fermitate. Sunt ideale pentru cei cu bugete mai strânse.

Factori de luat în considerare

După ce ai înțeles tipurile de saltele disponibile, următorul pas este să identifici factorii cheie care contează cel mai mult în alegerea unei saltele. Iată câteva dintre cei mai importanți factori:

Fermitate: Decide cât de moale sau fermă îți dorești să fie salteaua. Acesta este un aspect personal, iar preferințele variază. Saltelele mai ferme au tendința să reziste mai mult în timp, dar pot să nu fie potrivite pentru cei cu dureri cronice.

Asistență: Dacă ai nevoie de suport suplimentar într-o anumită zonă, cum ar fi spatele, alege o saltea care oferă acest sprijin suplimentar prin arcurile cu 5 sau 7 zone de confort

Buget: Stabilește cât ești dispus să investești într-o saltea, având în vedere că prețurile pot varia semnificativ.

Dimensiune: Măsoară cadrul patului înainte de a comanda, astfel încât să alegi dimensiunea potrivită (single, full, queen, king sau king size).

Poziția de dormit: Cum dormi – pe o parte, pe burtă sau pe spate? În alegerea saltelei ar trebui să ții cont de aceste preferințe.

Preferințe materiale: Dacă ai preferințe legate de material, cum ar fi spuma cu memorie sau spuma de latex, asigură-te că alegi o saltea care corespunde acestor preferințe.

Găsirea celei mai bune saltele nu trebuie să fie o provocare imposibilă. Cu aceste informații, vei face o alegere informată și vei putea dormi liniștit pe noua ta saltea preferată.

Vise plăcute!
Livrare

Доставка до подъезда и бесплатная установка

Livrare

Пробный период 30 ночей

Livrare

Гарантия 5 лет

Livrare

Оплата в рассрочку под 0%

Обратись к консультанту Звони: 079 220 333

err

Убедись в комфорте матрасов лично! ул. Каля Орхеюлуй, 120