ОГРАНИЧЕННОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ Скидки до 35% на выбранные модели матрасов. 

Livrare Доставка до подъезда и бесплатная установка
Livrare Пробный период 30 ночей
Livrare Гарантия 5 лет
Livrare Оплата в рассрочку под 0%

OZONE Therapy.

Filozofie

Somn sănătos cu OZONOTERAPIE

Tehnologia Ozonoterapie este creată pentru a reduce efectele negative ale radicalilor liberi și ale stresului oxidativ în timpul somnului. Simțiți puterea vindecătoare a somnului cu Tehnologia Ozone Therapy, care conține minerale cristalizate și spirulina, darul unic al naturii.

Scăpați de stresul Oxidativ
Radicalii liberi sunt molecule instabile și dăunătoare care se pot forma chiar și în timpul activităților metabolice ale corpului nostru la care nu putem renunța, cum ar fi respirația.
Factori precum stilul de viață sedentar, ritmul de lucru aglomerat, proliferarea dispozitivelor electronice, factorii de mediu, insomnia, alimentația dezechilibrată accelerează și formarea radicalilor liberi.
„Stresul oxidativ” apare atunci când există un dezechilibru între radicalii liberi prezenți în corpul nostru și antioxidanții care servesc la reducerea efectelor negative ale acestor radicali liberi.
Stresul oxidativ cauzează diverse probleme de sănătate, precum și oboseală și probleme de somn.
Pentru ca corpul nostru să funcționeze sănătos și să fie protejat de daunelor oxidative, trebuie menținut un echilibru între radicalii liberi și antioxidanți.

Țesătură saltea cu OZONE Therapy
Ozonoterapia saltelei a fost dezvoltată pentru a reduce efectele negative ale radicalilor liberi și ale stresului oxidativ în timpul somnului. Ozonoterapia saltelei folosește spirulina din mări și minerale cristalizate din natură.
Mineralele cristalizate continute in structura țesăturii saltelei cu tehnologia Ozonoterapie sunt activate de temperatura corpului si dau ioni activi mediului. Acești ioni activi reduc efectul radicalilor liberi și ajută la reducerea stresului oxidativ, ca în procedura de ozonoterapie.
Spirulina este o algă cu proprietăți antioxidante ridicate, poate crește atât în apă dulce, cât și în apă sărată și este clasificată ca alge albastre verzi. Spirulina are si un continut foarte bogat in vitamine B, beta caroten si vitamina E, iar datorita acestui continut, această Tehnologie contribuie la reducerea stresului oxidativ in timpul somnului.

Другие Технологии

Livrare

Доставка до подъезда и бесплатная установка

Livrare

Пробный период 30 ночей

Livrare

Гарантия 5 лет

Livrare

Оплата в рассрочку под 0%

Обратись к консультанту Звони: 079 220 333

err

Убедись в комфорте матрасов лично! ул. Каля Орхеюлуй, 120