OFERTĂ LIMITATĂ Reduceri de până la 35% la modele selectate de saltele.

Livrare Livrare până la scară și montare GRATUITĂ
Livrare Perioada de probă de 30 de nopți
Livrare Garanție 5 ani
Livrare Achitare în rate cu 0% dobanda

Organicotton.

Filozofie

Ce este bumbacul organic?

Bumbacul organic, spre deosebire de metodele tradiționale, este cultivat fără utilizarea pesticidelor, erbicidelor, insecticidelor, îngrășămintelor chimice sau a altor substanțe chimice, iar în acest sens diferă de bumbacul cultivat prin metoda tradițională. Având în vedere că bumbacul (organic sau nu) satisface aproximativ jumătate din nevoile de fibre ale lumii, este de înțeles importanța lui. Bumbacul cultivat prin metode tradiționale este una dintre culturile care conține cele mai multe substanțe chimice, utilizează 10% din totalul pesticidelor chimice și 25% din totalul insecticidelor chimice în producția sa. Bumbacul este cunoscut sub numele de “aurul alb” în unele părți ale lumii. Dar otrăvirea cauzată de insecticide și distrugerea ecosistemelor este un preț foarte greu de plătit. Pentru a schimba această tendință, am dezvoltat o nouă țesătură 100% naturală, Organicotton, folosind bumbac organic!

De ce organic?

Protejați solul

Serviciul de conservare a solului estimează că peste trei miliarde de tone de sol vegetal sunt erodate de pe terenurile agricole în fiecare an. Aceasta înseamnă că solul se erodează de șapte ori mai repede decât forma sa naturală. Cu toate acestea, în managementul agricol tradițional, plantele sunt ținute într-o poziție verticală pe sol în scopul fertilizării chimice. Ca urmare, fermierii se confruntă cu cea mai mare eroziune din istorie din cauza solului pierdut și poluat.

Nu polua apa

Apa reprezintă două treimi din masa corpului nostru și acoperă planeta noastră. În ciuda faptului că sunt atât de importante, Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) estimează că insecticidele cauzatoare de cancer contaminează apele subterane și alimentarea cu apă potabilă a mai mult de jumătate din populația lumii.

De ce țesătura pentru saltele din bumbac organic?

Țesătura de bumbac organic este bazată pe ideea de a obține o țesătură de saltea ecologică și complet naturală, care nu conține substanțe chimice ce pot reprezenta un pericol pentru sănătatea umană și natură. Suntem în contact permanent cu substanțele chimice în viața noastră de zi cu zi. Din acest motiv, este extrem de important ca paturile noastre, unde ne petrecem o treime din viață, să fie medii naturale. În timpul somnului, rezistența corpului nostru este minimă. Dormitul într-un pat din fibre naturale va permite ca o treime din viața noastră să fie petrecută fără substanțe periculoase.

 

Proprietăți

Firesc

Certificat

Lavabil

Avantaje

Este ecologic și complet natural.

Nu conține substanțe chimice dăunătoare sănătății umane și mediului.

Țesătură din bumbac organic; protejează solul, aerul și apa.

Livrare

Livrare până la scară și montare GRATUITĂ

Livrare

Perioada de probă de 30 de nopți

Livrare

Garanție 5 ani

Livrare

Achitare în rate cu 0% dobanda

Vorbește cu un consultant! Sună la: 079 220 333

err

Testează saltelele personal! str. Calea Orheiului 120