OFERTĂ LIMITATĂ Reduceri de până la 35% la modele selectate de saltele.

Livrare Livrare până la scară și montare GRATUITĂ
Livrare Perioada de probă de 30 de nopți
Livrare Garanție 5 ani
Livrare Achitare în rate cu 0% dobanda

WEEKEND DEDICAT FEMEILOR

Showroom-ul Bellona I B-Sleep transformă cea mai specială zi pentru femei într-un weekend cu prețuri mici. Vino între 8-10 Martie pe strada Calea Orheiului 120 și alege tot de ce ai nevoie pentru un somn mai bun la cele mai atractive prețuri!

Tu știi cum să alegi ce e mai bun pentru somnul tău? Îți dăm câteva indicii ca să faci alegerea corectă și să profiți acum de reduceri la toate produsele.

Salteaua

Oricât ți-ar plăcea ca atunci când mergi la culcare, să te trântești într-un pat foarte moale, în care să te scufunzi cu totul, trebuie să știi că cea mai bună alegere în materie de saltele este una dură sau semidură, care să-ți mențină coloana vertebrală dreaptă. Te vei trezi mai odihnit și mai energic. Poți opta pentru una cu arcuri individuale cu mai multe zone de confort (5 sau 7) și latex, care susțin uniform coloana și permit aerului să circule rapid în interiorul saltelei.

Lenjeria de pat

Gândește-te la lenjeria ta de pat ca la un capriciu bine-meritat, un fel de cocon de liniște în care să te cuibărești după o zi agitată la birou. În general, e bine să ai grijă ca lenjeria de pat să fie din materiale cât mai naturale. Pentru cei mai dinamici dintre noi, bumbacul satinat face minuni pentru somnul liniștit. Iar în cazul celor care preferă lenjerii cât mai naturale, un așternut din bumbac 100% de înaltă calitate sau in natural este cel mai bun remediu împotriva nopților agitate.

Perna

Cea mai sănătoasă alegere este o pernă suficient de mare încât să îți susțină confortabil capul, dar suficient de îngustă încât să nu ajungi cu umerii pe ea. În mod ideal, perna ar trebui să fie mai tare, ca să îți mențină capul aliniat cu restul coloanei. Astfel, eviți durerile cervicale care nu numai că îți strică ziua, dar pe termen lung pot duce la probleme care vor necesita mai mult tratament decât schimbarea pernei. Nouă ne place perna care se resetează la fiecare schimbare simțită, luând forma capului tău. Varietatea de perne oferite de B-Sleep cu siguranță te vor ajuta să dormi mai bine.

Plapuma

Alege-o în funcție de temperatura din casă, nu în funcție de anotimp. Nu uita că atunci când dormi, corpul tău eliberează căldură, iar rolul plapumei este să mențină constantă această temperatură. Alege materiale naturale și nu uita să scoți toate plapumele la aerisit o dată la trei-patru zile. Umpluturile naturale ca lâna și penele de gâscă au proprietăți termice foarte bune.

Livrare

Livrare până la scară și montare GRATUITĂ

Livrare

Perioada de probă de 30 de nopți

Livrare

Garanție 5 ani

Livrare

Achitare în rate cu 0% dobanda

Vorbește cu un consultant! Sună la: 079 220 333

err

Testează saltelele personal! str. Calea Orheiului 120