OFERTĂ LIMITATĂ Reduceri de până la 35% la modele selectate de saltele.

Livrare Livrare până la scară și montare GRATUITĂ
Livrare Perioada de probă de 30 de nopți
Livrare Garanție 5 ani
Livrare Achitare în rate cu 0% dobanda

Despre noi.

Bellona

Suntem un brand internațional de încredere în industria mobilei și a saltelelor, prezent deja de 27 ani pe piață internatională și de 3 ani în Republica Moldova.

O unitate de producție de top – fabrica de saltele

În ianuarie 2021, fabrica Bellona a deschis propria unitate de producție de ultimă generație pentru saltele pe o suprafață de 73,000 mp, cu tehnologii performante, și o capacitate anuală de producție de 480,000 de saltele. Acest pas ne permite să răspundem cerințelor crescânde ale clienților noștri și să ne menținem în continuare standardele înalte de calitate.

Toate materialele din care sunt fabricate saltelele B-Sleep sunt produse la unitățile integrate de producție. De la sistemele de arcuri și țesături până la toate tipurile de spume (poliuretan, latex, visco),astfel ne asigurăm că fiecare detaliu este realizat impecabil.

Saltele cu recenzii pozitive în toată lumea

Saltelele noastre au câștigat inimile clienților din întreaga lume, beneficiind de recenzii pozitive datorită confortului, durabilității și calității lor superioare. Ne mândrim cu faptul că aducem un somn odihnitor și plin de confort în viețile oamenilor, ajutându-i să se trezească odihniți și pregătiți pentru o nouă zi.

Partener de Încredere – DOQU Home

Suntem mândri să colaborăm cu DOQU Home, cel mai iubit și de încredere brand din Turcia în domeniul textilelor pentru casă. Gama variată de lenjerii de pat, cuverturi, plapume, perne și textile pentru baie completează perfect produsele noastre de mobilier și saltele, oferindu-vă posibilitatea de a crea spații de locuit armonioase și personalizate.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

  Livrare

  Livrare până la scară și montare GRATUITĂ

  Livrare

  Perioada de probă de 30 de nopți

  Livrare

  Garanție 5 ani

  Livrare

  Achitare în rate cu 0% dobanda

  Vorbește cu un consultant! Sună la: 079 220 333

  err

  Testează saltelele personal! str. Calea Orheiului 120