OFERTĂ LIMITATĂ Reduceri de până la 35% la modele selectate de saltele.

Livrare Livrare până la scară și montare GRATUITĂ
Livrare Perioada de probă de 30 de nopți
Livrare Garanție 5 ani
Livrare Achitare în rate cu 0% dobanda

Livrare și Achitare.

LIVRARE

Showroom-ul Bellona B-Sleep oferă clienților săi următoarele metode de livrare pentru fiecare categorie de produse în parte.

Saltele

Livrarea până la scară și montarea Slatelelor se poate face oriunde în Republica Moldova GRATUIT. Ridicarea saltelelor la etaj este cotracost fiind taxată cu 50 lei de etaj.

Livrarea se efectuează de Luni până Vineri între orele 9:30 – 18:00 și Sâmbăta între orele 9:30 – 14:00.

Livrarea în orașul Chișinău poate fi efectuată în aceiași zi sau în decurs de 1-3 zile în dependență de graficul de livrări stabilit, iar în afara orașului în decurs de 2-3 zile.

Saltelele pot fi ridicate și de către client de la depozitul magazinului. (str.Calea Orheiului 120)

Saltelele pot fi comandate atât online cât și telefonic la numărul + 373 (79) 220-333 sau să ne scrieți pe Viber/Whatsup/Telegram.

Paturi, Fotolii, Noptiere, Pufuri

Posibilități de livrare pentru produsele din categoria Paturi, Fotolii, Noptiere și Pufuri sunt următoarele:

1.Ridicarea personală din showroom-ul Bellona B-Sleep de pe strada Calea Orheiului 120.

2.Livrare și Montare GRATUITĂ de la 3000 lei în Chișinău și suburbii.

3.Livrare în afara orașului, este CONTRACOST, taxându-se cu 10 lei/km până la destinație.

4.În cazul în care produsul nu necesită montare sau este asumată de către client este posibilă livrarea prin curier rapid în 1-3 zile.

În serviciul de Livrare nu este inclusă ridicarea produselor la etaj. Acest serviciu este contracost și se achită separat în dependență de etaj și de greutatea produselor.

Livrarea se efectuează de Luni până Vineri între orele 9:30 – 18:00 și Sâmbăta între orele 9:30 – 14:00. Termenul de Livrare 1-3 zile.

Posibilitatea de depozitare gratuit a comenzii pentru un termen de maxim 30 de zile. (la solicitarea cumpărătorului)

Home Textil

Livrarea Textilelor se face oriunde în Republica Moldova fiind posibilă achitarea produselor (în numerar) direct la curier în decurs de 1-3zile de la plasarea comenzii.

Livrarea  în raza mun. Chișinău este GRATUITĂ pentru comenzile ce depășesc 2000lei, la comenzile mai mici de 2000lei se achită serviciul de livrare 50lei.

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este GRATUITĂ pentru comenzile de la 3000lei, în cazul comenzilor mai mici de 3000 lei costul livrării este de 70 lei.

ACHITARE

1. În numerar Puteți achita marfa în numerar în showroom,pe str. Calea Orheiului 120, sau curierului la primirea mărfii.
2. Card Bancar Posibilitatea de achitare cu orice card bancar în incinta showroom-ului.
3. Transfer bancar Pentru a efectua plata prin transfer bancar cereți un cont de plată de la managerul nostru direct la magazin sau telefonic și ve-ți primi toate datele necesare pentru transfer. Această metodă de plată prevede achitarea atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice.
4. În Credit Puteți achiziționa orice produs în credit cu 0% de la 3 până la 24 luni sau până la 36 luni în condiții avantajoase. Vedeți detalii pe link https://bsleep.md/dormiti-linistit-cu-0-dobanda/

Livrare

Livrare până la scară și montare GRATUITĂ

Livrare

Perioada de probă de 30 de nopți

Livrare

Garanție 5 ani

Livrare

Achitare în rate cu 0% dobanda

Vorbește cu un consultant! Sună la: 079 220 333

err

Testează saltelele personal! str. Calea Orheiului 120